Advies nodig? Bel 0252 258 242
9/10 van 404 klanten

Agapanthus Duivenbrugge White

bloembol kwaliteit 4/5

-

levering: februari tot mei

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €25,-
Snelle levering

€ 2,95
  • Koop 3 voor € 2,50 per stuk. en bespaar 16%
1 stuks Per verpakking
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Plantinstructies
90 cm
40-45 cm
5 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Volle zon
Volle zon
Ja
Ja

Productbeschrijving

Agapanthus ‘Duivenbrugge White’ is een grootbloemige Agapanthus met witte klokvormige bloemen waar licht uitstekende meeldraden in zitten. De bloemen zitten als een bloemenkroon in de vorm van een losjes opgezet bloemscherm in de kruin van de rechtopstaande stengel, die ongeveer 90 cm hoog wordt. Deze Agapanthus staat prachtig in uw tuin, maar is ook toonzetter in ieder groot boeket. Agapanthus, ook wel de Afrikaanse lelie, is een vaste plant die in het wild voorkomt in Zuid-Afrika, maar is ook geschikt voor het Nederlandse zeeklimaat. Afrikaanse lelies geven mooie, grote bloemschermen en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten blauw en wit.

Extra informatie

Plantafstand 40-45 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Nee
Per verpakking 1 stuks
Pot Ja
Hoogte 90 cm
Plantdiepte in cm 5 cm
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Bolmaat I
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Agapanthus
Kleur Zuiver wit
Bloeitijd Juli, Augustus
Plantpositie Volle zon
Bestelbaar Januari 2018
Levering februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Agapanthus Duivenbrugge White

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie