Advies nodig? Bel 0252 258 242
9/10 van 404 klanten

Amaryllis in geschenkverpakking

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Amaryllisbol in geschenkverpakking

Een Waxz Amaryllisbol is een prachtig cadeau voor iedereen! Zeker in combinatie met een kaars die in dezelfde kleuren wax is gedoopt. De Amaryllisbol en de kaars worden geleverd in een stevige cadeauverpakking zodat u er niets meer aan hoeft te doen en zo kunt schenken

Amaryllis in geschenkverpakking kopen bij Queen Flowerbulbs

Een Amaryllis in geschenkverpakking koopt u eenvoudig, veilig en snel bij Queen Flowerbulbs. Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Waxz Amaryllisbol verzorgen

Een waxz Amaryllisbol heeft bijna geen verzorging nodig. Het enige dat u er aan moet doen is regelmatig de bol draaien zodat deze niet scheef groeit. Een Amaryllisbol groeit naar het licht toe en heeft daarom de neiging om scheef te groeien als deze op de vensterbank staat. U hoeft de Amaryllisbol geen water te geven want de bol heeft alle voedingsstoffen al bij zich. U kunt de Amaryllisbol gewoon neerzetten en genieten van de prachtige wax kleuren en binnen enkele weken ook van de schitterende bloemen. Door de speciale standaard die onder de bol is aangebracht zal de Amaryllisbol niet omvallen.