Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 339 klanten

Botanische Tulpen

Botanische Tulpen koopt u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. Botanische Tulpen blijven van nature laag en zijn hierdoor zeer geschikt om in de rotstuin te worden geplant. Dit ook omdat botanische Tulpen zeer geschikt zijn voor verwildering. U geniet dus vele jaren van uw botanische Tulpen nadat u ze éénmaal heeft geplant. U vind bij ons de beste botanische Tulpen die er zijn.

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Botanische Tulpen planten

Botanische Tulpen plant u in oktober/november voordat de vorst haar intrede doet. Hoewel botanische Tulpen bollen klein van stuk zijn zitten alle groeistoffen al in de bol. U hoeft dus niets te doen om de botanische Tulpen te laten bloeien. Botanische Tulpen zijn zeer geschikt voor in de rotstuin maar ook doen ze het erg goed in een pot of in de border. Plant u botanische Tulpen in de border dan kunt u ze het beste voor in de border zetten vanwege de geringe hoogte. Botanische Tulpen zijn niet geschikt als snijbloemen. U geniet vele jaren van uw botanische Tulpen omdat ze ieder jaar weer terug komen.

Botanische Tulpen kopen bij Queen Flowerbulbs

Botanische Tulpen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele duizenden botanische Tulpen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de botanische Tulpen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste botanische Tulpen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het aanbod botanische Tulpen.