Advies nodig? Bel 0252 258 242
9/10 van 404 klanten

Lelie Casa Blanca

bloembol kwaliteit 4/5

-

levering: vanaf september

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €25,-
Snelle levering

€ 5,25
3 stuks Per verpakking
Plantinstructies
100 cm
25-40 cm
15-20 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Een werkelijk fantastische lelie om in uw tuin te planten is de Lelie Casa Blanca (Lilium orientalis ‘Casa Blanca’). Lelie Casa Blanca is een oriëntaalse lelie die jaren achtereen vele bloemen, tot wel 15 grote, sneeuwwitte bloemen, op zijn steel geeft. Deze lelie bloeit ieder jaar in augustus en september op 100 tot 150 cm hoge stengels. Als snijbloem is deze oriëntaalse lelie ook zeer betrouwbaar, en een echte winnaar onder de snijbloemen als het gaat om prachtig geschikte boeketten: Lelie Casa Blanca is het stralende middelpunt in boeketten met een wit of blauwwit thema.

Extra informatie

Plantafstand 25-40 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 3 stuks
Pot Nee
Hoogte 100 cm
Plantdiepte in cm 15-20 cm
Geurend Ja
Bolmaat 18/20
Hert- en knaagdier bestendig Nee
Soort Lilium
Kleur Wit
Bloeitijd Juli, Augustus
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Juni - December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Lelie Casa Blanca

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie