Advies nodig? Bel 0252 258 242
9/10 van 404 klanten

Dahlia Friqoulet

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

levering: februari tot mei

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €25,-
Snelle levering

€ 2,40
1 stuks Per verpakking
Plantinstructies
120 cm
50 cm
3-5 cm
Ja
Ja
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Een mooie rood-witte cactus dahlia die zeer geschikt is voor border- en perkbeplanting. In het snel veranderende dahlia-assortiment weet deze cactusdahlia zich moeiteloos staande te houden. Als je dan ook inmiddels de 40 ruim gepasseerd bent heb je wel bewezen een blijvertje in het assortiment te zijn. Met z’n hoogte van ruim één meter voelt dit soort zich het beste thuis in de achterste helft van de border.

Extra informatie

Plantafstand 50 cm
Snijbloem Nee
Verwildering Nee
Per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Hoogte 120 cm
Plantdiepte in cm 3-5 cm
Type bol Cactus en Semicactus
Geurend Nee
Bolmaat I
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Dahlia
Kleur Rood met witte toppen
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Januari 2018
Levering februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Friqoulet

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie