Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 338 klanten

Ornithogalum saundersiae

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

levering: februari tot mei

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €25,-
Snelle levering

€ 3,25
2 stuks per verpakking
Plantinstructies
100 cm
5 cm
10 cm
Ja
Ja
Ja
Ja

Productbeschrijving

Roomwitte bloemen met een opvallende zwarte stamper. Uitstekende snijbloem, die het ook goed doet in een zonnige border.

Extra informatie

Plantafstand 5 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 2 stuks
Bestelbaar Januari 2018
Pot Nee
Hoogte 100 cm
Levering februari tot mei
Plantdiepte in cm 10 cm
Geurend Nee
Bolmaat 16/18
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Ornithogalum
Kleur wit met zwart oog
Bloeitijd juli, augustus, september

Beoordelen

U plaatst een review over: Ornithogalum saundersiae

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie