Advies nodig? Bel 0252 258 242
9/10 van 404 klanten

Lelie Stargazer

bloembol kwaliteit 5/5

-

levering: vanaf september

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €25,-
Snelle levering

€ 5,25
3 stuks Per verpakking
Plantinstructies
75-100 cm
25-40 cm
15-20 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Lelie Stargazer is een echte evergreen onder de lelies, misschien wel één van de bekendste onder de oriëntaalse lelies en mag daarom zeker niet ontbreken in ons assortiment. Een echte opvallende blikvanger in uw tuin met zijn bijzondere roze tinten en een witte rand en donkerroze sproeten, die de bloem van deze laatbloeiende een speels karakter geven. U plant deze lelie, die ongeveer 60-70 cm hoog wordt, in de herfst voor de vorst of in het voorjaar na de vorst. Plant u deze bollen met voldoende diepte om te kunnen wortelen: zonder stengelwortel 10 tot 15 cm diep. Met wortel iets dieper. Het is aan te bevelen om de stengels in de winter terug te snoeien tot ca. 5 cm boven de grond. Het is een bol waar u veel plezier aan hebt, iedere steel geeft wel een aantal bloemen en de bol van deze lelie gaat zeker 4 à 5 jaar mee om eventueel daarna te verplanten. Lelie Stargazer is prachtig als snijbloem op een vaas, waar hij zeker de show steelt in een zomers boeket.

Extra informatie

Plantafstand 25-40 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 3 stuks
Pot Nee
Hoogte 75-100 cm
Plantdiepte in cm 15-20 cm
Geurend Ja
Bolmaat 18/20
Hert- en knaagdier bestendig Nee
Soort Lilium
Kleur Rozerood
Bloeitijd Juli, Augustus
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Juni - December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Lelie Stargazer

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie