Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 339 klanten

Wax Bloembollen

Voor alle soorten wax bloembollen kom je bij Queen Flowerbulbs. Iedere dag zijn wij op zoek naar de nieuwste en mooiste wax bloembollen. Zo zijn er dit jaar bijvoorbeeld de wax amaryllis bollen "parfumz" geintroduceerd. Binnenkort verwachten we meer soorten wax bloembollen te kunnen aanbieden. Dus houd ons in de gaten!

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 21 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wax bloembollen bestellen

Wax bloembollen bestellen doet u tussen Augustus en Mei. Het assortiment wax bloembollen blijft groeien en is inmiddels bijna jaarrond verkrijgbaar. Wax bloembollen kun je in allerlei verschillende kleuren bestellen bij Queen Flowerbulbs.

Hoe werken Wax Bloembollen?

U hoeft de Wax Bloembollen niet te planten maar u kunt ze direct neerzetten en de wax bloembollen zullen vanzelf gaan bloeien. U hoeft de wax bloembollen ook geen water te geven! makkelijker kan het niet. U hoeft dus ook geen groene vingers te hebben om van Wax Bloembollen te kunnen genieten. Dankzij de sierlijke wax zijn de wax bloembollen ook voordat ze tot volle bloei komen al prachtig om te zien. U kijkt geen maanden tegen een potje aan maar u zet de wax bloembollen neer en de tafel of vensterbank is direct een stuk aantrekkelijker.

Queen Flowerbulbs levert aan iedereen

Wilt u 1 wax bloembol kopen of 1000? Queen Flowerbulbs is het adres voor wax bloembollen. Door onze ruime ervaring met het verzenden van wax bloembollen kunt u er op rekenen dat de door u bestelde wax bloembollen in de beste conditie en op tijd geleverd worden. Ieder wax bloembol word met de hand ingepakt en nagekeken waardoor wij er zeker van zijn de wax bloembol die in de doos gaat van de allerbeste kwaliteit is.