Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Agapanthus Stockholm

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

2e gratis
€ 3,55

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
90 cm
40-45 cm
5
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Agapanthus ’Stockholm’, genoemd naar de hoofdstad van het bloemen minnende Zweden, is een mooie Agapanthus met lichtblauwe trompetvormige bloemetjes in een vol bloemscherm in de kruinen van de stevige, rechtopstaande stengels. Agapanthus Stockholm geeft lange stengels, 90-110 cm. Deze vaste plant bloeit in de maanden juli en augustus in uw tuin, en is ook geschikt als snijbloem in bijvoorbeeld een vrolijk blauw geboorteboeket. Agapanthus, ook wel de Afrikaanse lelie, is een gewas dat in het wild voorkomt in Zuid-Afrika, maar is ook opgewassen tegen het Nederlandse zeeklimaat. Afrikaanse lelies geven mooie, grote bloemschermen en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten blauw en wit.

Extra informatie

Plantafstand 40-45 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Ja
Bloeihoogte 90 cm
Plantdiepte 5
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Agapanthus
Kleur Lichtblauw
Bloeitijd Juli, Augustus
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Agapanthus Stockholm

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Andere klanten kochten of bekeken ook..