Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 599 klanten

Narcis Albus Plenus Odoratus

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 7,15

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

10 stuks Per verpakking

Plantinstructies
30-40 cm
10-12 cm
10-12 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Halfschaduw
Halfschaduw
Ja
Ja

Productbeschrijving

Narcis Alb. Plenus Odoratus stamt uit de 18e eeuw en wordt gekenmerkt door zijn geelwitte hart en witte bladeren. Deze dubbele narcis verspreidt een aangename geur tijdens zijn relatief late bloeiperiode in mei en is hiermee een echte aanwinst in je tuin. De groep dubbele narcissen zijn er in een breed scala van vormen en kleuren. Deze soorten ui deze groep narcissen zijn prima geschikt als snijbloem maar staan ook erg mooi in de border. Dubbele narcissen staan bekend om hun goed gevulde bloem met extra bloembladen of een extra trompet, soms heeft een dubbele narcis zelfs beide unieke kenmerken.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 10 stuks
Pot Ja
Hoogte 30-40 cm
Plantdiepte in cm 10-12 cm
Type bol Double
Geurend Ja
Bolmaat 12/14
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Narcissus
Kleur Wit
Bloeitijd Mei
Plantpositie Halfschaduw
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Narcis Albus Plenus Odoratus

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie