Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Alstroemeria Orange King

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 2,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

3 stuks Per verpakking

Plantinstructies
70-90
40-45 cm
5 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Deze Incalelie (Alstroemeria aurea ‘Orange King’) is een lelieachtige vaste plant met bladeren in oranjetinten met roodpaarse stippels en strepen. De Alstroemeria aurea komt voor in verschillende kleuren geel, oranje en rood. De plant past prachtig op een zonnige plaats in uw border, bloeit in juli en augustus en wordt ongeveer 60 tot 80 cm hoog. Hij kan verwilderen in uw tuin. Deze sierlijke vaste plant is niet heel erg winterhard, vooral het eerste jaar goed afdekken in de winter. De Incalelie is als snijbloem makkelijk te combineren met andere snijbloemen en daardoor een erg gewilde bloem in boeketten.

Extra informatie

Plantafstand 40-45 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 3 stuks
Pot Nee
Hoogte 70-90
Plantdiepte in cm 5 cm
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Bolmaat I
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Alstroemeria
Kleur Oranje met geel
Bloeitijd Juli, Augustus
Plantpositie Volle zon

Beoordelen

U plaatst een review over: Alstroemeria Orange King

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..