Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Amaryllis Verrassingsmix a 3

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

Te bestellen van: Augustus tot Mei

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering
€ 23,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

3 stuks per verpakking

Plantinstructies
30-40 cm
nvt
40% van de bol boven de grond

Productbeschrijving

Laat u verrassen door onze Amaryllis Verrassingsmix. Een mengsel van 3 topkwaliteit Amaryllisbollen in verschillende kleuren. U weet niet welke kleuren u ontvangt maar het zijn gegarandeerd Amaryllisbollen van de allerbeste kwaliteit. U kunt de Amaryllisbollen direct na ontvangst planten en na ongeveer 8 weken weet u wat voor prachtige Amaryllisbollen u heeft gekocht. U kunt de 3 Amaryllisbollen samen in een pot planten en zo een zee aan Amaryllisbloemen creëren maar u kunt er ook voor kiezen om iedere Amaryllisbol apart te planten. In dit geval kunt u de verschillende kleuren Amaryllisbollen op verschillende plaatsen in uw huiskamer zetten. De Amaryllis Verrassingsmix is natuurlijk ook een erg leuk cadeau om aan een liefhebber van Amaryllisbollen te schenken.

Extra informatie

Plantafstand nvt
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 3 stuks
Pot Ja
Bloeihoogte 30-40 cm
Plantdiepte 40% van de bol boven de grond
Geurend Nee
Bulb Size 34/36
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Amaryllis
Kleur Gemengd
Bloeitijd 1 Maand
Plantpositie Binnenshuis
Beschikbaar Augustus tot Mei
Leveringsperiode september tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Amaryllis Verrassingsmix a 3

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..