Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 448 klanten

Amaryllis verzorging

Een Amaryllis van de allerbeste kwaliteit koop je Queen Flowerbulbs. Ook voor vragen over de Amaryllis verzorging ben je bij ons aan het goede adres. Al vele jaren zijn wij handelaar van alle bekende soorten Amaryllissen en zijn vaak de eersten die nieuwe soorten in de handel brengen. Door onze ervaring met Amaryllis verzorging kunnen wij je alles vertellen over de bloei en het water geven van de Amaryllisbol.

Artikelen 1 tot 20 van 556 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 556 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bloembollen kopen bij Queen Flowerbulbs

De allerbeste Amaryllissen koop je bij Queen Flowerbulbs. Tips voor de juiste Amaryllis verzorging zijn bijvoorbeeld niet teveel water geven om te zorgen dat de bol niet gaat rotten en de steel met Amaryllisbloemen te lang wordt waardoor de bol omvalt. Ook is het verstandig om de Amaryllissen niet in de volle zon te zetten, hierdoor zijn ze veel sneller uitgebloeid. Gooi de Amaryllisbol niet weg als er 1 steel heeft gebloeid, met de juiste Amaryllis verzorging heeft u namelijk een hele grote kans op nog minstens 1 steel met bloemen.

Amaryllis bollen kopen

De allerbeste kwaliteit Amaryllisbollen koop je bij Queen Flowerbulbs. Standaard verkopen wij alleen maar grote maten Amaryllisbollen die u meer bloemen bieden dan de maten die in supermarkten worden verkocht. Bij Queen Flowerbulbs koop je een Amaryllisbol die zeker 2 stelen met bloemen geeft. Dat zijn dus zeker 8 bloemen! De XXL Amaryllisbollen geven met de juiste Amaryllis verzorging zelfs wel 3 stelen, dat zijn 12 bloemen uit 1 bol.

Queen Flowerbulbs op Keukenhof

Sinds een aantal jaren zijn wij trotse hofleverancier van Keukenhof en hebben wij daar een winkel waar je de allermooiste Amaryllisbollen kunt kopen. Ook kun je hier bloembollen bestellen die wij dan op het juiste plant moment naar je toe sturen. Onze enthousiaste medewerkers staan daar iedere dag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over Amaryllis verzorging en alle andere bloembollen vragen die je maar hebt.