Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Amaryllis XXL

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Amaryllis XXL

Amaryllisbollen in extra grote maten. Amaryllis XXL geeft u nog meer stelen met bloemen Vaak geeft een Amaryllis XXL 3 stelen met elk 4 bloemen dat zijn dus 12 prachtige Amaryllis bloemen uit 1 bol.

Amaryllis XXL kopen bij Queen Flowerbulbs

Amaryllis XXL bollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs verkoopt ook Amaryllis XXL bollen in de Keukenhof

Ieder jaar is Queen Flowerbulbs te vinden in haar eigen tuin in de Keukenhof. Gedurende 9 weken staan onze enthousiaste medewerkers voor u klaar om al uw vragen over bloembollen te beantwoorden en uw bestellingen aan te nemen. Ook kunt u hier Amaryllisbollen kopen en direct meenemen. Ook hier vind u de Amaryllis XXL bollen in het schap, u kunt dan met eigen ogen zien hoe groot deze zijn en wat voor een prachtige bloemen er uit komen.