Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Amaryllis

Queen Flowerbulbs bied een breed sortiment Amaryllissen aan. Elke Amaryllis is door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Door het aanbieden van de extra grote Amaryllisbol geeft deze zeker 2 stelen met elk 4 bloemen en soms zelfs nog een derde steel met nog eens 4 bloemen. Door de grote van de Amaryllisbol geniet u dus nog langer van deze eyecatchers. Amaryllis zijn ook zeer geschikt als snijbloemen.

Artikelen 1 tot 20 van 568 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 568 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verschillende soorten Amaryllis

De door ons geselecteerde Amaryllis soorten bieden een dwarsdoorsnede van wat er zoal beschikbaar is aan Amaryllissen. Zo zijn er de Amaryllissen met een dubbele bloem en met een enkele bloem. Van alle beschikbare kleuren Amaryllis pogen wij zowel een dubbelbloemige als een enkelbloemige aan te bieden waardoor u een brede keus aan Amaryllissen heeft.

Amaryllisbollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Amaryllis bollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Amaryllis bollen kunt bestellen of kopen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod. Zij kunnen ook precies vertellen hoe een Amaryllis verzorgen moet.