Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Amaryllissen

Amaryllissen kopen doe je bij Queen Flowerbulbs voor de beste kwaliteit. De Amaryllissen in maar 38/40 cm kunnen u wel 3 stelen met elk 4 bloemen bieden en de Amaryllissen in de maat 32/34 cm bieden 2 stelen met elk 4 bloemen. Voor een ieder is er wat wils met de dubbel en enkel bloemige Amaryllissen. Van beide soorten Amaryllissen bieden wij de beste kwaliteit in alle beschikbare maten. Amaryllissen zijn inmiddels niet meer alleen om te laten bloeien met kerstmis maar u kunt ze nu bijna jaarrond bestellen en laten bloeien. Ook is het mogelijk om de Amaryllis voor vele jaren over te houden

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Amaryllissen planten

Amaryllissen planten doet u direct na de ontvangst. De Amaryllissen plant u in een pot en bedenkt de bol voor 2/3 met aarde. Zodra de steel ongeveer 10cm hoog is begint u met water geven. Let er op dat de Amaryllissen niet in natte grond komen te staan want dit kan leiden tot rotte bollen. Na ongeveer 8 tot 10 weken bloeit uw Amaryllis bij u in huis. Amaryllissen zijn zeer geschikt om vele jaren te benutten en dus kunt u na aanschaf nog vele jaren genieten van de prachtige en grote bloemen.

Amaryllissen kopen bij Queen Flowerbulbs

Amaryllissen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste Amaryllissen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod Amaryllissen.