Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia American Pie

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Januari tot Mei

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

2e gratis
€ 2,85

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
30 cm
25-30 cm
3-5 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Dahlia American Pie is een vrolijk uitziende dahlia met zachtroze bloemen boven op het donkere blad. Een aanrader voor in potten, maar natuurlijk ook erg mooi in de border. De bloei begint al vroeg en duurt de hele zomer lang. De dahlia is vernoemd naar de film American Pie uit 1999. American Pie is een soort uit de Dark Angel reeks. Soorten uit deze reeks zijn allemaal vernoemd naar een bekende speelfilm en onderscheiden zich stuk voor stuk door attractief donker blad en een enorme bloeirijkheid. Perfect geschikt voor in potten, bloembakken of een mooi plekje voor in de border. De enkelbloemige bloeiwijze is tevens zeer aantrekkelijk voor vlinders en bijen.

Extra informatie

Plantafstand 25-30 cm
Geschikt als snijbloem Nee
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Ja
Bloeihoogte 30 cm
Plantdiepte 3-5 cm
Type bol Enkelbloemig
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Lilapaars met wit, geel naar het cenrum, donkerbladig
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia American Pie

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..