Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Arisaema candidissimum

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 10,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks Per verpakking

Plantinstructies
40-50 cm
25-30 cm
15-20 cm
Ja
Ja
Ja
Ja

Productbeschrijving

De Chinese cobralelie (Arisaema candidissimum) is een prachtige cobralelie die oorspronkelijk uit het westen van China komt, voornamelijk in de regio’s Yunnan en Szechuan. Dit exotische lid van de Arum-familie is heerlijk geurend en is bovendien winterhard. De bloeischede is wit met zachtroze, de bloemkolf is groen. De cobralelie kunt u overal in uw tuin planten, en staat onder liefhebbers bekend als een makkelijke vaste plant die gegarandeerd jarenlang tuinplezier biedt.

Extra informatie

Plantafstand 25-30 cm
Snijbloem Nee
Verwildering Nee
Per verpakking 1 stuks
Pot Ja
Hoogte 40-50 cm
Plantdiepte in cm 15-20 cm
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Bolmaat I
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Arisaema
Kleur Wit met roze gloed
Bloeitijd Juni, Juli
Plantpositie Halfschaduw

Beoordelen

U plaatst een review over: Arisaema candidissimum

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..