Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Arisaema speciosum

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 4,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks Per verpakking

Plantinstructies
60 cm
25-30 cm
15-20 cm
Ja
Ja

Productbeschrijving

Deze bijzondere cobralelie (Arisaema speciosum) is inheems in de Himalaya, Tibet en Nepal. Deze exotische vaste plant is lid van de Arum-familie. De Arisaema speciosum bloeit in mei en juni en heeft een bontgekleurde bloeischede van ongeveer 15 cm die aan de buitenkant purperviolet is met witte strepen en aan de binnenkant in lichtere violettinten gekleurd is. De totale hoogte is ongeveer 60 cm, de bloeischede begint halverwege en loopt vaak uit in een langere punt tot 30 cm. De bloemkolf is groen met purperviolet. Deze vaste plant verlangt een relatief vochtige standplaats en is maar matig winterhard, dus u doet er goed aan deze bij strengere vorst goed af te dekken en wat dieper te planten, dan hebt u er nog jaren plezier van.

Extra informatie

Plantafstand 25-30 cm
Snijbloem Nee
Verwildering Nee
Per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Hoogte 60 cm
Plantdiepte in cm 15-20 cm
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Bolmaat I
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Arisaema
Kleur Purperviolet
Bloeitijd Mei, Juni, Juli
Plantpositie Halfschaduw

Beoordelen

U plaatst een review over: Arisaema speciosum

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..