Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Asclepias tuberosa

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 3,25

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

3 stuks Per verpakking

Plantinstructies
50-60 cm
40-50 cm
5 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

Productbeschrijving

De Amerikaanse zijdeplant (Asclepias tuberosa) is een prachte sierplant met een groot aantal oranjekleurige bloemschermen en lancetvormige bladeren. Deze vaste plant is inheems in de drogere graslanden van de Verenigde Staten en Canada. Deze bijzondere oranje plant komt het best tot zijn recht in droge grond en op het zand, een enkele keer komt hij voor als oeverplant. Zijn favoriete standplaats is in de zon. De Asclepias tuberosa is geschikt als snijbloem, en laat zich prachtig combineren met verschillende tinten oranje en paars.

Extra informatie

Plantafstand 40-50 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 3 stuks
Pot Nee
Hoogte 50-60 cm
Plantdiepte in cm 5 cm
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Bolmaat I
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Asclepia
Kleur Oranje
Bloeitijd Juni, Juli, Augustus, September

Beoordelen

U plaatst een review over: Asclepias tuberosa

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..