Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 446 klanten

Astilbe japonica 'Deutschland'

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 3,15

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

  • Koop 3 voor € 2,50 per stuk. en bespaar 21%
1 stuks Per verpakking

Plantinstructies
60-70 cm
30-35 cm
5 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja

Productbeschrijving

De Astilbe, ook wel bekend als pluimspirea, is een gemakkelijke, winterharde vaste plant. Deze witte pluimspirea (Astilbe japonica ‘Deutschland’) is als rijkbloeiende plant die bloeit in juni en juli een prachtige aanvulling op uw zomertuin. De planten kunnen op iedere plaats in uw tuin staan, maar houden wel van vochtige en humusrijke grond. Astilbe komt voor in vele soorten, maar Queen Flowerbulbs heeft voor u een selectie gemaakt uit de japonica-hybriden. Wij bieden de Astilbe japonica aan in roze en wit.

Extra informatie

Plantafstand 30-35 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 1 stuks
Pot Ja
Hoogte 60-70 cm
Plantdiepte in cm 5 cm
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Bolmaat 2/3 neus
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Astilbe
Kleur Wit
Bloeitijd Juni, Juli
Plantpositie Halfschaduw

Beoordelen

U plaatst een review over: Astilbe japonica 'Deutschland'

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Andere klanten kochten of bekeken ook..