Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Tulp Ballade

bloembol kwaliteit 4/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

€ 4,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

12 stuks per verpakking

Plantinstructies
55 cm
10-12 cm
10-12 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Tulipa Ballade is een geurende paarse leliebloemige tulp met een brede witte rand langs de elegante puntige bloembladeren. De kelkvormige bloemetjes staan fier in de lucht waarbij het wit mooi opsteekt boven de magenta-paarse kelkjes gevormd door de bloembladeren. Leliebloemige tulpen zijn te herkennen door hun spitse bloembladeren, worden vaak wat langer, zo’n 45-55 cm, en zijn populair omdat ze meerjarig zijn en redelijk winterhard. Bloeitijd is meestal wat laat, Tulipa Ballade bloeit pas in mei. Deze gracieuze tulpen hebben een bloem in de vorm van een zespuntige ster als ze volledig geopend zijn.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 12 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 55 cm
Plantdiepte 10-12 cm
Type bol Leliebloemig
Geurend Ja
Zone 3, 4, 5, 6, 7, 8
Bolmaat 11/12
Hert en knaagdier bestendig Nee
soort Tulipa
Kleur Paars en Wit
Bloeitijd Mei
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp Ballade

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..