Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 586 klanten

Tulp batalinii Bright Gem

bloembol kwaliteit 4/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 3,03

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

12 stuks Per verpakking

Plantinstructies

Productbeschrijving

Tulipa batalinii Bright Gem is met recht een helder juweeltje te noemen. Dit lieflijke laagblijvende (10 cm) tulpje met heldere gele bloemen valt onder de speciestulpen, een verzameling wilde of bijna wilde tulpensoorten. Jaren achtereen zal deze tulp je verwachtingen niet teleurstellen, hij zal zelfs verwilderen in je tuin. Speciestulpen zijn wilde of bijna-wilde tulpen, op variërende hoogte (10-35 cm) die eenvoudig verwilderen in je tuin en in spetterende kleuren voorkomen, een bed wilde tulpen geeft een sfeervol effect aan de tuin.

Extra informatie

Plantafstand 6-8 cm
Snijbloem Nee
Verwildering Ja
Per verpakking 12 stuks
Pot Ja
Hoogte 15 cm
Plantdiepte in cm 6-8 cm
Type bol Specie
Geurend Nee
Bolmaat 5/6
Hert- en knaagdier bestendig Nee
Soort Tulpenbollen
Kleur Geel met kaneelkleur
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp batalinii Bright Gem

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..