Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 448 klanten

Bijzondere Bloembollen

Bijzonder bloembollen koopt u bij Queen Flowerbulbs! Naast alle bekende bloembollen zoals Tulpen, Hyacinten, Narcissen biedt Queen Flowerbulbs ook een flink aantal bijzonder bloembollen aan. Had u al eens gehoord van Gynandriris of Nectaroscordum. Wij denken van niet en bieden u met veel plezier deze en vele andere bijzonder bloembollen aan. Met deze bijzondere bloembollen in uw tuin zult u veel bekijks trekken en vragen krijgen over hoe u aan deze bijzondere bloembollen bent gekomen. Als één van de weinige online aanbieders is Queen Flowerbulbs altijd op zoek naar nieuwe en nog betere bijzonder bloembollen.

 

Artikelen 1 tot 20 van 556 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 556 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bijzondere bloembollen planten

Bijzonder bloembollen zijn qua uiterlijk allemaal heel bijzonder maar voor het planten van bijzondere bloembollen hoeft u geen bijzondere handelingen te verrichten. De meeste bijzonder bloembollen kunt u namelijk hetzelfde planten als alle andere bloembollen.Mochten er bijzonderheden zijn omtrend het planten van bijzonder bloembollen dan vind u deze op de productpagina's. In geen geval zal het erg ingewikkeld zijn en kunt u zonder al te veel moeite genieten van de mooiste bijzondere bloembollen.

Bijzondere bloembollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Bijzondere bloembollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bijzondere bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bijzondere bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste bijzondere bloembollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod bijzondere bloembollen.