Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Tulp Black Parrot

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

€ 3,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

7 stuks per verpakking

Plantinstructies
50 cm
10-12 cm
10-12 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Tulipa Black Parrot is een prachtige diep donkerpaarse, bijna zwarte papegaaitulp, een echte siertulp voor een speels boeket. Door zijn opvallende vorm en donkere uitstraling is deze tulp een echte bijzonderheid in je tuin, een werkelijk unieke aanblik voor een voorbijganger. Papegaaitulpen, ook wel parkieten genoemd, zijn de siertulpen met de kenmerkende verfrommelde en vaak ook nog gefranjerde bloembladeren wat het geheel een heel barok effect geeft. Parkieten bloeien in het midden van het seizoen of wat later. Tulipa Black Parrot geeft zijn opvallende bloemen in april-mei.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 7 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 50 cm
Plantdiepte 10-12 cm
Type bol Parkiet
Geurend Ja
Zone 3, 4, 5, 6, 7, 8
Bolmaat 12/14
Hert en knaagdier bestendig Nee
soort Tulipa
Kleur Bijna Zwart
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp Black Parrot

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..