Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Bloembol

Bestel uw bloembol bij Queen Flowerbulbs en geniet in het voorjaar van de prachtige geuren en kleuren die de bloembol u te bieden heeft. Queen Flowerbulbs biedt een breed assortiment bloembol aan. Er zitten soorten bloembol tussen waar u misschien nog nooit van gehoord heeft. Juist deze soorten bloembol zijn vaak de moeite waard. In elke kleur die in de natuur voor komt bieden wij een bloembol aan. U besteld uw bloembol snel, eenvoudig en veilig bij ons. Bestel nu en geniet het volgende voorjaar van uw prachtige bloembol.

 

Artikelen 1 tot 20 van 562 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 562 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bloembol planten

Bloembol planten doet u in het najaar voordat de vorst in de grond zit. Na een koude periode begint de bloembol met groeien. Er zijn vele verschillende soorten bloembol te verkrijgen met allemaal hun eigen wensen en eisen met betrekking tot het planten. Maar vaak word de stelregel aangehouden dat u 1 bloembol ruimte laat tussen de bloembollen en 1 bloembol diepte om te planten. U plant de bloembol met de neus naar boven zodat de plant de kortste route naar boven kan volgen. In het voorjaar bloeit uw bloembol dan prachtig.

Bloembol kopen bij Queen Flowerbulbs

Bloembol en zomerbollen kopen doet u snel, eenvoudig en veilig bij Queen Flowerbulbs. Wij bieden u onder andere betalen via PayPal, iDeal of Credit Card. U koopt uw bloembol dus zonder risico. Wij bieden u ook onze nieuwsbrief met daarin de laaste nieuwtjes over onze bloembollen. Meld u aan in onze bollen web shop.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste bloembollen en Tulpen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod bloembollen.