Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Bloembollen bewaren

Dankzij onze ervaring en bedrijf met geklimatiseerde cellen kunnen wij bloembollen bewaren en op het voor u beste moment leveren. Dit betekend niet dat u geen bloembollen kunt bewaren. Als u de door u bestelde Tulpenbollen arriveren kunt u deze nog enige tijd bewaren. Bloembollen bewaren kunt u het beste doen op een koele en donkere plek zoals de garage of schuur. U kunt niet eindeloos bloembollen bewaren, ze moeten wel in het voor hun geschikte seizoen geplant worden. Dat betekend voorjaarsbollen in het najaar en zomerbloeiers zoals Dahliaknollen in het voorjaar.

Artikelen 1 tot 20 van 557 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 557 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bloembollen planten

Bloembollen kun je het hele jaar planten, er zijn verschillende seizoenen met hun eigen bloembollen. Wilt u wat later planten dan kunt de de bloembollen bewaren gedurende een bepaalde tijd. Iedere bloembol heeft zijn eigen wensen bij het planten zo wil een Fritillaria Persica met de opening naar boven geplant worden en kun je botanische Tulpen losjes uitstrooien in een gaatje.

Bloembollen bestellen

U kunt bloembollen eenvoudig, snel en veilig bestellen bij Queen Flowerbulbs. Besteld u al heel vroeg dan zullen wij de bloembollen bewaren voor u en versturen op het moment dat u ze kunt planten. Zo plant u de bloembollen altijd op het juiste moment en geniet u van het best denkbare resultaat.

Queen Flowerbulbs op Keukenhof

Sinds een aantal jaren is Queen Flowerbulbs ook vertegenwoordigd op de wereldberoemde Keukenhof in Lisse. In ons eigen stukje van dit park vind u een winkel met enthousiaste medewerkers. Rond de winkel ligt een schitterend aangelegde tuin waarin onze producten zijn geplant. U vind hier bijvoorbeeld blauwe, rode, witte en gele Tulpen