Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Bloembollen poten

Bloembollen poten is een andere benaming voor bloembollen planten. Het bloembollen poten gebeurt in 2 seizoenen, in het voorjaar poot je de zomerbloeiers en in het najaar kun je de voorjaarsbloeiende bloembollen poten. Elk soort vraagt om een eigen manier van bloembollen poten zo plant je Dahliaknollen maar net onder de grond en pas als er geen nachtvorst meer is.

Artikelen 1 tot 20 van 557 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 557 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wanneer bloembollen poten?

De voorjaarsbloeiende bloembollen zoals de Tulpenbol poot je in het najaar. Andere bloembollen poten zoals de zomerbloeiers voor bloembakken doe je bijvoorbeeld pas in mei na de nachtvorst.

Bloembollen bestellen

Bloembollen bestellen doe je snel, eenvoudig en voordelig bij Queen Flowerbulbs. Zo kunt je bij ons betalen met PayPal en Ideal maar ook nog op vele andere manieren. Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar om al je vragen over bloembollen poten te beantwoorden. Na het bestellen sturen wij de bloembollen zo snel mogelijk naar je toe zodat je snel kunt beginnen met het bloembollen poten. Na het poten kan het wachten beginnen, na het poten zal de bloembol eerst wortels gaan maken en dan beginnen te groeien. Zodra de plant boven de grond komt gaat het hard en zul je snel kunnen genieten van de door jou bestelde bloemen.

Queen Flowerbulbs op Keukenhof

Wij zijn er trots op dat wij onze bloembollen mogen poten in de wereldberoemde Keukenhof. In dit bloemenpark zijn wij aanwezig met onze winkel en kun je midden tussen de bloemen zelf bloembollen bestellen. Ook kun je hier Amaryllissen kopen. Deze kun je direct meenemen en thuis planten en laten bloeien. Ook in Keukenhof geld voor ons de regel dat alleen de allerbeste kwaliteit door ons verkocht wordt. Je koopt dus gegarandeerd de beste kwaliteit bloembollen die beschikbaar zijn.