Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Amaryllis Collecties

Amaryllis Collecties

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina

Amaryllisbollen pakket kopen

Amaryllisbollen pakket kopen doet u bij Queen Flowerbulbs. Topkwaliteit Amaryllisbollen om uw huiskamer op te fleuren met schitterende Amaryllisbloemen. Alle Amaryllisbollen pakketten worden door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Hierdoor kunt u gegarandeerd de beste Amaryllisbollen pakketten kopen.

Amaryllisbollen pakketten bestellen

Amaryllisbollen pakketten bestellen doet u tussen November en April. U plaatst de Amaryllisbollen pakketten in uw huiskamer en geniet van de schitterende bloemen in de daarop volgende weken. Amaryllisbollen pakketten bestellen gaat snel en simpel in onze webshop.

Amaryllisbollen pakketten

Bespaar u de moeite van het zelf bij elkaar zoeken van een passend Amaryllisbollen pakket en kies voor één van deAmaryllisbollen pakketten. Onze experts hebben uit ons uitgebreide assortiment Amaryllisbollen een aantal collecties voor u samengesteld van de beste Amaryllisbollen, geselecteerd op hun specifieke eigenschappen. Dankzij hun jarenlange ervaring koopt u zo de mooiste Amaryllisbollen in één pakket tegen een scherpe prijs.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij bloembollen aan de Keukenhof. Deze bloembollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast Amaryllsibollen pakketten ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze bloembollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De bloembollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste bloembollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze bloembollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.