Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 586 klanten

Zomerbloeiende Pakketten

Weer beschikbaar vanaf januari 2019

Zomerbloeiende Pakketten

Geen producten gevonden

Bekijk een andere categorie
of gebruik de zoekfunctie bovenin de website.

Bloembollenpakketten kopen

Bloembollenpakketten kopen doet u bij Queen Flowerbulbs. Topkwaliteit Bloembollenpakketten om uw tuin op te fleuren met schitterende bloemen. Alle Bloembollenpakketten worden door onze vakmensen gecontroleerd op kwaliteit, maat en soortechtheid. Hierdoor kunt u gegarandeerd de beste Bloembollenpakketten kopen.

Bloembollenpakketten bestellen

Bloembollenpakketten bestellen doet u tussen November en April. U plant de Bloembollenpakketten in het voorjaar als het niet meer vriest en geniet van de schitterende bloemen in de daarop volgende zomer. Bloembollenpakketten bestellen gaat snel en simpel in onze webshop.

Bloembollenpakketten

Bespaar u de moeite van het zelf bij elkaar zoeken van een passend pakket en kies voor één van de collecties. Onze experts hebben uit ons uitgebreide assortiment een aantal collecties voor u samengesteld van de beste bloembollen, geselecteerd op hun specifieke eigenschappen. Dankzij hun jarenlange ervaring koopt u zo de mooiste producten in één pakket tegen een scherpe prijs.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moederbedrijf Tuberbulb is Queen Flowerbulbs hofleverancier van de Keukenhof. Ieder jaar leveren wij bloembollen aan de Keukenhof. Deze bloembollen worden geplant in onze eigen tuin in de Keukenhof. In deze tuin vind u ook ons verkooppunt waar u naast bloembollen pakketten ook nog vele andere bloembollen kunt bestellen. De Keukenhof is een belangrijk uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Het is voor ons dan ook een grote eer om onze bloembollen in deze schitterende omgeving te mogen laten bloeien. De bloembollen die wij leveren aan de Keukenhof zijn van dezelfde kwaliteit als degene die wij aan u leveren. Alleen de allerbeste bloembollen worden hier geplant om reclame te maken voor ons fantastische product. Wilt u ook eens genieten van onze bloembollen in een andere omgeving dan uw tuin? kom dan in het voorjaar naar de Keukenhof.