Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Bloembollen versturen naar het buitenland

Versturen binnen de BeNeLux, Duitsland

Wilt u bloembollen sturen naar een adres in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland? Dit kunt u doen in de web shop Queen Flowerbulbs.nl. U kunt hier tijdens het bestellen een adres invullen in één van de genoemde landen. Ook kunt u uw eigen adres invullen als factuuradres.

Versturen naar de Verenigde Staten en Canada

Wilt u bloembollen sturen naar de Verenigde Staten en Canada? Dit kunt u doen in de web shop Queen Flowerbulbs.com. U kunt hier tijdens het bestellen een adres in één van de genoemde landen opgeven als aflever adres. Mocht u uw eigen adres factuur adres willen gebruiken(als dit niet in de Verenigde Staten, Canada of Rusland is) willen gebruiken dan kan dit op dit moment enkel door het factuur adres aan ons door te geven. Dit kunt u doen op de contactpagina.

Versturen naar alle andere beschikbare landen

Wilt u bloembollen naar alle andere beschikbare landen (Europa) sturen dan kunt u dit doen in web shop Queen Flowerbulbs.eu. U kunt hier tijdens het bestellen een adres in één van de beschikbare landen opgeven als aflever adres. Mocht u uw eigen adres als factuur adres willen gebruiken (als dit niet in één van de beschikbare landen is) dan kan dit op dit moment enkel door het factuur adres aan ons door te geven. Dit kunt u doen op de contactpagina.