Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Bollen

Bollen bestaan er in honderden soorten en maten. Bij Queen Flowerbulbs koopt u alleen de beste en mooiste soorten. Uit al deze soorten hebben onze vakmensen met al hun ervaring de allerbeste soorten bollen voor geselecteerd. Deze bollen bieden wij u dan ook met gepaste trots en met bloeigarantie aan. Elke bol heeft haar eigen kenmerken en eigenschappen. Om het u makkelijk te maken hebben wij de belangrijkste voor u omschreven en kunt u hier ook op zoeken in onze web shop. Al met al koopt u bij Queen Flowerbulbs de beste bollen!

Artikelen 1 tot 20 van 557 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 557 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bollen planten

Alle soorten bollen hebben hun eigen plantwijze. Deze plantwijzes vind u op de verschillende pagina's met plantinformatie. Maar over het algemeen geldt de regel dat u 2 maal de hoogte van de bollen neemt als plantdiepte en minimaal 1 bol ruimte tussen de bollen laat met planten. Verder is het erg eenvoudig zoals ook beschreven staat bij "Dig, Drop, Done"

Bollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Bollen koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste bollen zoals Hyacint en Tulp kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod bollen.