Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia Boy Scout à 3

bloembol kwaliteit 4/5

-

levering: februari tot mei

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

€ 5,45
3 stuks per verpakking
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden.
Plantinstructies
100 cm
50 cm
3-5 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Baldahlia’s zijn zeer geliefd vanwege hun fantastische, perfect bolronde bloemen op stevige stelen. Dahlia Boy Scout is een zomers roze tot cyclaampurperen baldahlia die ieder jaar weer zijn prachtige bloemen geeft, indien u de dahliaknollen ’s winters vorstvrij, koel en droog bewaard hebt. Baldahlia’s zijn betrouwbare leveranciers van een kleurrijke bloemenpracht in uw tuin. Deze dahlia’s worden rond de 100 cm hoog en bloeien aaneengesloten van de zomer tot de eerste vorst. Hij geeft genoeg bloemen zodat u er ook rustig een paar kunt snijden om op de keukentafel in een vaas te zetten.

Extra informatie

Plantafstand 50 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 3 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 100 cm
Plantdiepte 3-5 cm
Type bol Bal
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Cyclaampurper
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Boy Scout à 3

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie