Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 599 klanten

Narcis Brackenhurst

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 6,12

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

10 stuks Per verpakking

Plantinstructies
40 cm
10-12 cm
10-12 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Ja
Halfschaduw
Halfschaduw

Productbeschrijving

De Narcis Brackenhurst staat bekend als een echte vroegbloeier, deze narcis laat in maart zijn warme geeloranje bloemen zien. Met zijn kenmerkende gele bloemen en oranje trompet luidt deze grootkronige narcis echt de lente in. De grootkronige narcissen danken hun naam aan de grote van hun trompet (kroon). Deze is namelijk groter dan eenderde van de bloem, maar nooit langer dan de bloem. De groep grootkronige narcissen kent een breed scala aan kleuren en vormen en zijn in hoge mate weersbestendig. Deze groep komt vaak voor in tuinen en parken omdat zij uitstekend verwilderen.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Snijbloem Ja
Verwildering Ja
Per verpakking 10 stuks
Pot Nee
Hoogte 40 cm
Plantdiepte in cm 10-12 cm
Type bol Large_cup
Geurend Nee
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Narcissus
Kleur Geel met Oranje cup
Bloeitijd Maart, April
Plantpositie Halfschaduw
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Narcis Brackenhurst

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie