Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Tulp Calgary

bloembol kwaliteit 4/5

-

levering: vanaf september

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering
€ 4,95
12 stuks per verpakking
Bestel nu, levering tussen 15 september en 15 oktober.
Plantinstructies
20 cm
10-12 cm
10-12 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Tulipa Calgary® is een populaire ivoorwitte tulp uit de groep van de triumftulpen, die het best tot zijn recht komt ergens voor in de border, vanwege zijn geringe hoogte van 20-25 cm. Door het crèmekleurige accent valt deze elegante witte tulp over het algemeen erg in de smaak bij de liefhebber. Triumf-tulpen zijn ontstaan uit een kruising tussen enkel vroege tulpen en latere variëteiten en hebben bloemen in de kenmerkende tulpvorm op stevige stelen. Triumf-tulpen bloeien tussen de vroege en late in en komen in elke mogelijke kleur of kleurcombinatie voor. Geschikt voor ieder park of iedere tuin.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 12 stuks
Pot Ja
Bloeihoogte 20 cm
Plantdiepte 10-12 cm
Type bol Triumph
Geurend Ja
Zone 3, 4, 5, 6, 7, 8
Bulb Size 12/14
Hert en knaagdier bestendig Nee
soort Tulipa
Kleur Wit
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp Calgary

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie