Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Tulp Candy Prince

bloembol kwaliteit 4/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

Normale prijs: € 3,95

Nu voor € 2,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

12 stuks per verpakking

Plantinstructies
30 cm
10-12 cm
10-12 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Tulipa Candy Prince is de bekende lila enkele vroege tulp uit de “Prince”-familie. Deze Prince-tulp mag op de website van Queen natuurlijk niet ontbreken! Hij is ook opgenomen in Collectie Amsterdam. Een tulp die gegarandeerd plezier geeft, vooral erg mooi tussen de vroege voorjaarsbloeiers. Enkele vroege tulpen behoren tot de oudste groepen tulpen die nog in cultuur zijn. Deze tulpen staan bekend om hun relatief korte (25-40 cm), maar stevige stelen, en zijn mede daardoor ideale tuintulpen. Zoals de naam al zegt bloeien ze vroeg in het seizoen, begin april samen met veel andere vroege voorjaarsbloeiers.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 12 stuks
Pot Ja
Bloeihoogte 30 cm
Plantdiepte 10-12 cm
Type bol Enkel vroeg
Geurend Nee
Zone 3, 4, 5, 6, 7, 8
Bolmaat 12/14
Hert en knaagdier bestendig Nee
soort Tulipa
Kleur Violet
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp Candy Prince

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..