Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Tulp China Town

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

levering: vanaf september

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering
€ 5,95
12 stuks per verpakking
Bestel nu, levering tussen 15 september en 15 oktober.
Plantinstructies
30 cm
10-12 cm
10-12 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Tulipa China Town is een is een zachte wit met roze tulp uit de groep van de viridifloratulpen, de tulpen waarbij het groen van het loof en de steel doorwerkt in de bloembladeren. Viridifloratulpen zijn tulpen met elegant gevormde bloemen op lange, stevige stelen. Het groen op de bloembladeren zorgt ervoor deze groep tulpen een bijzonder lange bloeiperiode kent. Ze bloeien doorgaans wat later in het bloeiseizoen.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 12 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 30 cm
Plantdiepte 10-12 cm
Type bol Viridiflora
Geurend Nee
Zone 3, 4, 5, 6, 7, 8
Bulb Size 12/14
Hert en knaagdier bestendig Nee
soort Tulipa
Kleur Groen, Wit en Roze
Bloeitijd April, Mei
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp China Town

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie