Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 586 klanten

Bloembollen pakket RIO DE JANEIRO

bloembol kwaliteit 5/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

-10%

Normale prijs: € 15,37

Nu voor € 13,84

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

125 stuks Per verpakking

Plantinstructies

Productbeschrijving

De 'wildflower mix' is een geweldig mengsel van veel verschillende bloembollen voor een lange lente vol met bloemen. Verschillende soorten narcissen, tulpen, crocussen en bijzondere bolgewassen. Het is een mengsel zoals er ook verschillende mengsels in de Keukenhof-tuin te bewonderen zijn. Na de bloei laat u alle bollen in de grond zitten, zodat u er de volgende jaren ook nog plezier van heeft.

Extra informatie

Plantafstand 5 cm
Snijbloem Nee
Verwildering Ja
Per verpakking 125 stuks
Pot Ja
Hoogte 15-30 cm
Plantdiepte in cm 4-6 cm
Geurend Nee
Bolmaat 5/+
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Collectie
Kleur gemengd
Bloeitijd Maart, April, Mei
Plantpositie Halfschaduw, Schaduw, Volle zon
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Bloembollen pakket RIO DE JANEIRO

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..