Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 448 klanten

Bloembollen pakket VANCOUVER

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

Te bestellen van: Januari

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 24,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

12 stuks Per verpakking

Plantinstructies

Productbeschrijving

Deze ''spinnekop'' dahlia's geven de tuin zeker een vrolijke uitstraling. Plant ze bij elkaar voor een groots effect of juist apart van elkaar zodat ze afzonderlijk allemaal mooi uitkomen.

Extra informatie

Per verpakking 12 stuks
Pot Nee
Soort Collectie
Kleur gemengd
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Bestelbaar Januari
Levering februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Bloembollen pakket VANCOUVER

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie