Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia Arbatax à 3

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

Nieuw!
€ 5,45
3 stuks per verpakking
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden.
Plantinstructies
90 cm
35 cm
5
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Deze schitterende verschijning mag niet ontbreken in een zomertuin. Dahlia Arbatax is een decoratieve dahlia met schitterende witte uitstekende bloembladen met zachtroze randen en toppen waardoor het geheel een heel fris uiterlijk krijgt. De bloem is waarschijnlijk vanwege zijn mediterrane uiterlijk vernoemd naar de idyllische havenplaats Arbatax op het Italiaanse eiland Sardinië. Decoratieve dahlia’s geven gedurende hun lange bloeitijd, van juli tot de late herfst, veel bloemen op meerdere stelen en zijn vanwege hun dankbaarheid en bloemenpracht zeer geliefd onder groengenieters. Verwijdert u regelmatig uitgebloeide bloemen en snijdt u bij tijd en wijle een mooie bloem om er nog dagenlang van te genieten terwijl hij in een vaasje op tafel staat. Dahlia’s haalt u vóór de vorst invalt uit de grond om ze koel, droog en vorstvrij te laten overwinteren, zo hebt u nog jaren plezier van zijn prachtige bloemen.

Extra informatie

Plantafstand 35 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 3 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 90 cm
Plantdiepte 5
Type bol Decoratief
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Wit met lilaroze toppen
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Arbatax à 3

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie