Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia Hapet Daydream

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering


Gratis Amaryllis

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50

€ 2,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
90 cm
35 cm
3-5 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Wat een frisse zomerknaller! Deze spiksplinternieuwe dahlia hoort echt thuis is in een zomerse tuin vol kleur en spektakel. Vol trots introduceren wij de Dahlia Hapet Daydream, een gele baldahlia met lilaroze toppen breed op het bloemblad aanwezig. In volle bloei is dit de ster van uw tuin. Baldahlia’s zijn zeer geliefd vanwege hun mooie bolronde bloemen op stevige stelen. Deze dahlia’s worden rond de 100 cm hoog en bloeien aaneengesloten van de zomer tot de eerste vorst. Hij geeft genoeg bloemen zodat u er ook rustig een paar kunt snijden om op de keukentafel in een vaas te zetten.

Extra informatie

Plantafstand 35 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 90 cm
Plantdiepte 3-5 cm
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Geel met lilaroze toppen
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Hapet Daydream

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..