Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia Maniac

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering


Gratis Amaryllis

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50

-15%

Normale prijs: € 2,95

Nu voor € 2,51

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
110 cm
35 cm
3-5 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Dahlia Maniac is nieuw in ons assortiment in 2019 en is een decoratieve dahlia met oranje bloemen in rood gevlamd. Deze wilde uitstraling zal hem vast zijn naam opgeleverd hebben, daarnaast heeft hij de juiste touch voor uw zonnige zomertuin! Natuurlijk horen daar zomerse frisse kleuren bij. Decoratieve dahlia’s zijn niet alleen geschikt om van de zomer tot ver in het najaar uw tuin rijkelijk van bloemen te voorzien, het zijn ook uitstekende snijbloemen. Dahlia’s komen oorspronkelijk uit Mexico en houden van het zonnetje, ze kunnen echter niet tegen de vorst. Een dahliaknol overwintert graag koel en droog, maar vooral vorstvrij.

Extra informatie

Plantafstand 35 cm
Geschikt als snijbloem Nee
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 110 cm
Plantdiepte 3-5 cm
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Oranje/rood gevlamd
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Maniac

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..