Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia planten

Een Dahlia plant u in principe na de ijsheiligen (11 tot en met 15 mei) net als alle andere zomerbollen. Volgens dit oude begrip is hierna het gevaar voor nachtvorst geweken en kunt u uw Dahlia veilig planten. Dahlia is een gewas dat erg gevoelig is voor vorstschade en u moet dus echt wachten tot de nachtvorst is verdwenen. Een Dahlia plant u veel minder diep dan de meeste bol- en knolgewassen u kunt namelijk de steel boven de grond laten uitsteken. U kun bij Queen Flowerbulbs kiezen uit een breed assortiment dahlia knollen en andere zomerbollen. Alle Dahlia knollen zijn van superieure kwaliteit en bieden u de hele zomer de mooiste bloemen.

Dahlia planten verzorgen

De Dahlia planten zijn een gewas dat niet veel verzorging behoeft. U kunt deze éénjarige zomerbloeiers tegelijk met de rest van uw planten bollen water geven zorg er wel voor dat de Dahlia niet verdroogt. U kunt de bloemen als deze zijn uitgebloeid weg knippen en de Dahlia zal weer nieuwe bloemen maken. Zo zit u nooit zonder bloemen en dit maakt de Dahlia planten tot een zeer dankbaar gewas. U kunt veel Dahlia ook bloemen knippen en deze is een vaas zetten zodat u ook uw huiskamer opfleurt. Een Dahlia knol kan niet tegen vorst. Als u de knol 's winters in de grond laat zitten zal deze afsterven. Als u de Dahlia planten uit de grond haalt en in een krant of iets dergelijks verpakt en deze koel maar vorstvrij bewaart kunt u deze eventueel het volgende voorjaar weer planten.

Dahlia planten kopen bij Queen Flowerbulbs

Dahlia planten koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen. Ook al je andere bloembollen koop je bij Queen Flowerbulbs.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste bloembollen kunt bestellen. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod bloembollen. Onze mensen in de Keukenhof adviseren u ook graag op het gebied van Dahlia planten.