Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia Prämie 18

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering


Gratis Amaryllis

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50

€ 2,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
90 cm
35 cm
3-5 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Dahlia Prämie 18 geeft mooie volle paarse bloemen wit wordend naar de toppen toe. Wij voegen deze als premie graag toe aan ons assortiment dahlia’s! Deze dahlia is een decoratieve dahlia die rijkelijk bloeit van juli tot aan de eerste vorst. Plant u deze dahlia midden in uw tuin op een zonnig plekje, in groepjes met andere zomerbloeiers voor de hoogte of snijdt u ze voor een fris zomers boeket: deze dahlia zal u zeker van dienst zijn.

Extra informatie

Plantafstand 35 cm
Geschikt als snijbloem Nee
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 90 cm
Plantdiepte 3-5 cm
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Paars met wit naar de toppen
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Prämie 18

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..