Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Dahlia Zirconia

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering


Gratis Amaryllis

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50

2e gratis
€ 2,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks per verpakking

Plantinstructies
55 cm
35 cm
3-5 cm
Volle zon
Volle zon

Productbeschrijving

Dahlia Zirconia is een schitterende purperrode decoratieve dahlia met een mooie volle bloem en is een echte aanwinst. Decoratieve dahlia’s bloeien van juli tot en met oktober en sieren uw tuin in al hun verschijningsvormen. Dahlia Zirconia, hij heeft zijn enigszins mysterieuze naam gekregen van de diamantachtige edelsteen zirkonia, is geschikt voor de snij. Dahlia Zirconia is met recht een edelsteen te noemen en staat fantastisch te schitteren in een vaas met bloemen in bijvoorbeeld witte en paarse tinten! Dahlia’s staan bekend om hun gulle bloemrijkheid. ’s Winters koel, droog en vorstvrij bewaren.

Extra informatie

Plantafstand 35 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Nee
per verpakking 1 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 55 cm
Plantdiepte 3-5 cm
Geurend Nee
Zone 10, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Dahlia
Kleur Purpurrood
Bloeitijd Juli, Augustus, September, Oktober
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Beschikbaar Januari tot Mei
Leveringsperiode februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Dahlia Zirconia

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..