Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 567 klanten

Dahliaknollen

Bij Queen Flowerbulbs koopt u enkel Dahliaknollen in de best beschikbare en grootste maat. Dit garandeerd u een zomer vol bloemen in één van de vele beschikbare kleuren. Onze vakmensen zijn altijd op zoek naar de beste, mooiste en nieuwste soorten Dahliaknollen om u ieder jaar het best assortiment te bieden. Iedere Dahliaknol die door Queen Flowerbulbs aan u wordt verkocht is uitgebreid gecontroleerd om u de best kwaliteit te bieden. U geniet de hele zomer van deze schitterende zomerbloemen.

Dahliaknollen planten

Dahlia planten doet u na ijsheiligen (11 tot en met 14 mei) dit om te voorkomen dat de knollen bevriezen. Na het planten van de Dahliaknollen groeien deze snel uit tot een volwaardige bloeiende plant. Door de uitgebloeide bloemen weg te knippen kunt u nog langer genieten van de bloemen aangezien de Dahliaknollen bloemen blijven maken tot het 's nachts weer gaat vriezen. Ook zijn er vele Dahliaknollen die geschikt zijn om als snijbloem te dienen. Zo geniet u binnen en buiten van de prachtige bloemen. Tip: combineer de bloemen eens met Leliebloemen.

Dahliaknollen kopen bij Queen Flowerbulbs

Dahliaknollen en éénjarige zomerbloeiers koopt u bij Queen Flowerbulbs snel, eenvoudig en veilig! Wij bieden u onder andere betalen via Paypal, Ideal of Credit Card. U kunt bij ons kiezen om te bestellen zonder een account aan te maken maar u kunt zich natuurlijk ook registreren en in uw account bijhouden wat u hebt besteld. U kunt zich bij ons ook aan melden voor de nieuwsbrief en zo als eerste op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes een aanbiedingen.

Queen Flowerbulbs is hofleverancier van de Keukenhof

Samen met moeder bedrijf Tuberbulb B.V. leveren wij vele tienduizenden bloembollen aan de Keukenhof in Lisse. Mede dankzij ons is dit dus het uithangbord van de bloembollen teelt in Nederland. Queen Flowerbulbs heeft ook een verkooppunt in de Keukenhof waar u rechtstreeks de beste bloembollen kunt bestellen en informatie kun inwinnen over Amaryllis verzorging. Onze vakmensen zijn hier iedere dag dat de Keukenhof geopend is van 's ochtends vroeg tot 's avonds te vinden om u te helpen kiezen uit het brede aanbod bloembollen. Onze mensen in de Keukenhof adviseren u ook graag op het gebied van Dahliaknollen.