Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 586 klanten

Incarvillea delavayi

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

Te bestellen van: Januari

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 3,03

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

1 stuks Per verpakking

Plantinstructies

Productbeschrijving

De tuingloxinia (Incarvillea delavayi) komt oorspronkelijk uit China en is een vaste plant met grote trompetvormige bloemen in rozerood, het hartje is geel. Het loof heeft iets weg van het loof van een varen. De bloemen van de Incarvillea bloeien midden in de zomer in trossen met een aantal bloemen. Op een vochtige plaats in de tuin is deze plant niet heel winterhard. Een tuingloxinia is een frisse verschijning in uw zomertuin! De Incarvillea kan ook in een bloembak of in een waterdoorlatende pot geplant worden. Plant u ze in het voorjaar met verse potgrond, niet te vochtig. ’s Winters de pot binnen zetten of de standplaats in de tuin goed afdekken.

Extra informatie

Plantafstand 40-50 cm
Snijbloem Nee
Verwildering Nee
Per verpakking 1 stuks
Pot Ja
Hoogte 60 cm
Plantdiepte in cm 5 cm
Type bol Vaste plant
Geurend Nee
Bolmaat I
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Incarvillea
Kleur roze
Bloeitijd Juni, Juli
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Januari
Levering februari tot mei

Beoordelen

U plaatst een review over: Incarvillea delavayi

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..