Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.9/10 van 586 klanten

Hyacint Delft Blue

bloembol kwaliteit 4/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 3,60

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

5 stuks Per verpakking

Plantinstructies
22 cm
10-12 cm
10-15 cm
Ja
Ja
Ja
Ja
Halfschaduw
Halfschaduw
Ja
Ja

Productbeschrijving

Hyacint Delft Blue (Hyacinthus orientalis Delft Blue) is de bekende oriëntaalse hyacint in een rustig hemelsblauw, voor wie net dat lichtere blauw wil dan het fellere koningsblauw van de Hyacint Blue Jacket. De stervormige bloemetjes met de afstaande en achterover krullende bloembladeren zitten dicht om de stevige steel heen. Hyacinten zijn prachtig in de tuin, waar ze bloeien in maart-april, maar kunnen ook prima in een pot of bloembak. Als je er genoeg plant, dan kan je ze ook snijden om binnen in huis in een vaas te zetten met andere witte voorjaarsbloeiers.

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Snijbloem Ja
Per verpakking 5 stuks
Pot Ja
Hoogte 22 cm
Plantdiepte in cm 10-15 cm
Geurend Ja
Hert- en knaagdier bestendig Ja
Soort Hyacinthus
Kleur Lichtblauw
Bloeitijd Maart, April
Plantpositie Halfschaduw
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Hyacint Delft Blue

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..