Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 611 klanten

Narcis Dutch Master

bloembol kwaliteit 4.5/5

-

Te bestellen van: Juni tot December

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €40,-
Snelle levering

Gratis Amarylls Red Peacock

t.w.v. € 9,50

bij besteding vanaf € 50,-

 

 

Gebruik de volgende code:

FREE50*

(*één code per bestelling)

Normale prijs: € 4,25

Nu voor € 2,95

Tijdelijk niet beschikbaar.
Neem contact op met onze klantenservice.

10 stuks per verpakking

Plantinstructies
45 cm
12-14 cm
12-14 cm

Productbeschrijving

De narcis Dutch Master wordt ook wel paasbloem genoemd, omdat hij met zijn bloeitijd van maart tot en met april schitterend in bloei staat tijdens Pasen. Een groep narcissen Dutch Master creëren ieder jaar een ware bloemenzee voor de echte liefhebber. Trompetnarcissen zijn de groep narcissen met in verhouding de grootste trompet, deze is namelijk even groot als of groter dan het bloemblad. Trompetnarcissen staan bekend om hun lange bloeitijd en zijn goed geschikt voor verwildering en grotere oppervlaktes.

Extra informatie

Plantafstand 12-14 cm
Geschikt als snijbloem Ja
Verwildering Ja
per verpakking 10 stuks
Pot Nee
Bloeihoogte 45 cm
Plantdiepte 12-14 cm
Geurend Nee
Hert en knaagdier bestendig Ja
soort Narcissus
Kleur Geel
Bloeitijd Maart, April
Beschikbaar Juni tot December
Leveringsperiode vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Narcis Dutch Master

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie