Advies nodig? Bel 0252 258 242
8.8/10 van 493 klanten

Tulp vroeg bloeiend gemengd

bloembol kwaliteit 4/5

-

levering: vanaf september

brand

Pure kwaliteit

Van de beste kwekers
100% Bloeigarantie
Beste bolmaat
Gratis bezorgd vanaf €30,-
Snelle levering

€ 4,25
12 stuks Per verpakking
Op werkdagen voor 12:00 uur besteld, morgen in huis.
Plantinstructies
25-50 cm
10-12 cm
10-12 cm
Volle zon
Volle zon
Halfschaduw
Halfschaduw

Productbeschrijving

Dit zijn de echte vroege tulpjes, al in maart kan je genieten van een prachtig samengesteld mengsel van vroege tulpjes uit de groep kaufmanniana. Deze bloemen zijn geschikt om je border mee te beplanten of om in bloembakken te planten. Heerlijk, al die vrolijke kleuren zo vroeg in de lente op je terras!

Extra informatie

Plantafstand 10-12 cm
Snijbloem Nee
Verwildering Nee
Per verpakking 12 stuks
Pot Nee
Hoogte 25-50 cm
Plantdiepte in cm 10-12 cm
Type bol Divers
Geurend Nee
Bolmaat 12/14
Hert- en knaagdier bestendig Nee
Soort Tulpenbollen
Kleur Gemengd
Bloeitijd Maart
Plantpositie Halfschaduw, Volle zon
Bestelbaar Juni tot December
Levering vanaf september

Beoordelen

U plaatst een review over: Tulp vroeg bloeiend gemengd

Kies voor de Kwaliteit van Queen

Waarin onderscheidt Queen Flowerbulbs zich van andere aanbieders van bloembollen? 4 Redenen om uw bloembollen bij Queen Flowerbulbs te kopen!

100% bloeigarantie Elke bloembol die door Queen Flowerbulbs aan u word gestuurd is uitgebreid gecontroleerd op kwaliteit en maat. Hierdoor weten wij dat elke bol die u ontvangt voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaard en kunnen wij u bloeigarantie bieden. Elke bloembol die u bij ons koopt zal dus de mooiste bloemen bieden.

De Beste Bolmaat Onze vakmensen weten door hun jarenlange ervaring precies welke maat bloembol het mooist bloeit. Per product is gekozen voor de beste bolmaat om u te laten genieten van de mooiste, grootste en stevigste bloemen.

Van de beste Kwekers Dankzij de jarenlange ervaring van onze vakmensen kopen wij onze bloembollen alleen in bij de allerbeste kwekers van bloembollen. Deze kwekers worden regelmatig bezocht om de kwaliteit van uw bloembollen te garanderen. Ook kunnen wij hierdoor continu de nieuwste producten aanbieden.

Grote Diversiteit Van de vele duizenden bloembolgewassen hebben wij een grote diversiteit geselecteerd. Alleen de allerbeste soorten komen in aanmerking om door Queen Flowerbulbs te worden aangeboden.

Andere klanten kochten of bekeken ook..

Categorie